п»ї Hotel Drim

Akomodim

Dhomat dhe Suitat

Ne kemi dhoma të dizajnuara në përputhshmëri me nevojat dhe preferencat tuaja dhe ju mund të zgjidhni midis dhomave dyshe,
dhoma superiore treshe, ose njëren nga suitat tona me hapsirë të bollshme.

Dhomë teke/ Dhomë superiore dyshe

Dhoma superiore teke/dyshe do t'ju ofrojë një ndjenjë komforte për ju dhe partnerin tuaj.

View more

Dhoma superiore treshe

Dhoma treshe do t’ju ofrojë një ndjenjë komforti dhe relaksi edhe nëse jeni në të njejtën dhomë me partnerin tuaj , fëmijen apo kolegun.

View more

Junior Suite

Kjo suitë është ideale nëse deshironi të keni një udhëtim romantik me partnerin tuaj, ose jeni në udhëtim pune dhe ju nevojitet rehati shtesë.

View more

Suita luksoze

Kjo suitë është ideale për ju, nëse jeni adhurues I komfortit gjatë pushimeve tuaja me partnerin apo familjen, ose keni një udhëtim pune.

View more

Lets be friends, Join our newsletter