РезервацијаНовости - Хотел Дрим

Честит Божиќ

Честит Божиќ

петок, 25 декември 2015

Merry Christmas to all of those who celebrate it these days...
-
Честит Божиќ до сите оние што го слават овие денови...

Drim Hotels
Hotel Drim**** | Hotel Beograd** | Camping Site AS
www.drim.com.mk