РезервацијаНовости - Хотел Дрим

Сакаш одмор? - акција

сабота, 11 април 2015

повеќе


Честит Велигден!

вторник, 07 април 2015

повеќе


Денот на вљубените покрај Охридското езеро - резервирајте веднаш

понеделник, 05 јануари 2015

повеќе


Вевчански карневал 2015

понеделник, 05 јануари 2015

повеќе


Посета на Хотел Дрим на децата од ПОРАКА од Дебар

понеделник, 15 септември 2014

повеќе


Oдржана е прес конференција со добитникот на Златниот венец на СВП за 2014

четврток, 21 август 2014

повеќе


Меѓународен ракометен турнир "Струга 2014"

понеделник, 11 август 2014

повеќе


Eid Mubarak.

понеделник, 28 јули 2014

повеќе


СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА - Македонија за Гинис

петок, 09 мај 2014

повеќе


Претходни123Следни