РезервацијаНовости - Хотел Дрим

Честит Илинден, Македонија!

недела, 02 август 2015

повеќе


ULTRA LAST MINUTE OFFER

вторник, 21 јули 2015

повеќе


KAMELIA POOL PARTY - 21.07.2015

петок, 17 јули 2015

повеќе


Eid Mubarak

петок, 17 јули 2015

повеќе


Група Деспина во Национален Ресторан Струшки Кепенци при Хотел Дрим

четврток, 16 јули 2015

повеќе


Wine & Dine at Hotel Drim - Menu

понеделник, 06 јули 2015

повеќе


Wine & Dine at Hotel Drim

сабота, 04 јули 2015

повеќе


KAMELIA POOL PARTY - 08.07.2015

петок, 03 јули 2015

повеќе


Понуда - ЛЕТО 2015

вторник, 09 јуни 2015

повеќе


BALtics-BALcan connection for excellence

среда, 13 мај 2015

повеќе