РезервацијаСвадби

Откако со бакнеж ќе го запечатите судбоносното ДА, време е за незаборавна прослава! Свечена вечера, весела забава....

Вие само поканете ги Вашите најблиски и со Вас понесете ја Вашата насмевка, а останатото оставете го на нас!

Од малечки настани до грандиозни веселби, Хотел Дрим носи радост со сè што правиме за Вас и Вашите гости - справување со најмалечките детали и оние нешта кои ја прават Вашата свадба доживување што ќе го паметите целиот свој живот. 

Разгледајте ги нашите ресторани и места каде што можете да ја направите Вашата свадба. Нашите дополнителни услуги се тука да Ви помогнат со нештата што можеби Ви одземаат премногу време. 

Повелете низ една кратка тура низ нашите места за свеченоста што ќе се памети:

 

 

Rose wedding - Love

Strushki Kepenci rhythm

Summer Terrace Style

It is wedding time

Чокофонтана

Чокофонтана, само во Хотел Дрим, на Вашиот величествен настан (со претходно барање).