РезервацијаОдлично место за Вас

Каде и да сте во тој посебен момент, Ви обезбедуваме недопрена приватност и работен простор, како би можеле да ја посветите Вашата енергија на работата во една софистицирана тишина.

Нашиот високо мотивиран персонал е секогаш на Ваше располагање со разбирање за секоја Ваша потреба. И благодарејќи на брзиот безжичен интернет, можете да сурфате со огромна брзина каде и да посакате.

За средби - што би рекле за некои свежи идеи: ориентална вечер под шатор на плажа,  танци со голем бенд или едноставно романтична вечера покрај звуците на големото синило?

Ние ги исполнуваме Вашите желби!

Резервирај настан

Почитувани,

Откако ќе ја разгледате нашата понуда, користејќи го овој формулар, планирајте го Вашиот настан со избирање на еден или повеќе избори.

Ви посакуваме пријатен престој.