РезервацијаМени - Хотел Дрим

Привлечна разновидност на кулинарско искуство, во извонреден микс на традиционални и интернационални специјалитети, ги очекуваат гостите во рестораните во Хотел Дрим, најавувајки момент на вкусно насладување и врвно задоволство.

 

Главен ресторан - Main Restaurant

Појадок на сред Охридско Езеро

A, што велите за појадок на сред Охридско Езеро? :)

Овозможено ЕДИНСТВЕНО од Хотел Дрим. 

За информации околу оваа понуда, контактирајте не на +38946785800 и на e-mail: hdrim@t-home.mk