РезервацијаКонтакт информации за Хотел Дрим

Контакт ФормаView Drim Hotel in a larger map

qrcode

Адреса

Kej Борис Кидрич 51
6330 Струга
Р.Македонија
Тел: +389 46 785 800

Факс: +389 46 780 460 

E-mail: hdrim@t-home.mk

 

Локација

Во југо-западниот дел на Р.Македонија, во прекрасната Струга, на брегот на уникатното Охридско Езеро...

  • 300м од центарот на Струга
  • 500м од градската автобуска станица
  • 7 км од Охридскиот национален аеродром
  • 15 км од Охрид
  • 170км од Скопје
  • 12 км Граничен премин 'Ќафасан'
  • 89 км Граничен премин 'Меџитлија'

Map