РезервацијаЗа Хотел Беoград

Хотелот е сместен во центарот на градот, во срцето на Струга, град кој ги фасцинира гостите со својата историја, традиција и убавина.

Тоа е хотел кој со своето гостопримство и услуга комплетно одговара на трите звездички кои ги поседува, а во својата внатрешност гордо ги носи стилот и линиите на традиционалната Македонска архитектура.   

Посебно во духот на традиционалното се истакнува ентериерот во ресторанот.

Хотелот има и најсовремена опрема, се во услуга и комфорт на гостите.