РезервацијаСместување - Хотел Београд

Хотелот поседува со:

  • 44 двокреветни соби
  • 2 апартмани со дневен престој

односно вкупен капацитет за сместување од 92 главни и 32 помошни лежаи.

Секоја соба е опремена со сопственa бања со када, половина од собите имаат балкон и поглед кон реката Црни Дрим, ТВ приемник и кабловска и телефонска централа.