РезервацијаРесторани и барови - Београд

Ресторанот на Хотел Београд располага со капацитет до 250 седишта. Традиционалниот амбиент дополнително ќе ви го долови духот на македонската национална кујна, додека уживате во погледот на реката Црни Дрим и старата Струшка чаршија.

Macedonian Traditional Evening