РезервацијаКонтакт информации за Хотел Београд

Контакт ФормаView Drim Hotel in a larger map

Адреса

ул. Маршал Тито бб
6330 Струга
Р. Македонија
Тел.: +389 46 781 342
Факс: + 389 46 782 126
Е-mail: hotelbeograd@drim.com.mk

Локација

Хотел Београд се наоѓа во срцето на градот на поезијата - Струга, на самиот брег на реката Црни Дрим.

  • 400м од Хотел Дрим
  • 500м од Градската Автобуска Станица
  • 10км од Охридскиот Интернационален Аеродром
  • 14км од Охрид
  • 170 км од Скопје
  • 12 км Граничен премин 'Ќафасан'
  • 89 км Граничен премин 'Меџитлија'

Map