РезервацијаДополнителни услуги

За Деца 

 

За фамилијарни гости, во летниот период, Хотел Дрим нуди стручен Аниматорски Тим кој со своите активности секојдневно им го исполнува слободното време на нашите најмлади гости, додека родителите истотака безгрижно може да уживаат во својот одмор.

Дополнителни услуги кои Хотел Дрим ги нуди за нашите најмлади:

  • Базен за деца
  • Детски Креветчиња
  • Специјални седишта за деца во ресторан

 

 

Услуги

 

  • Перална
  • Сефови
  • Менувачница
  • Мини маркет & пpoдавница за сувенири
  • Посредување за рент-а-кар услуги
  • Паркинг

 

Дополнителен Wi-fi сервис

  • SunWireless (pre-paid internet everywhere in the hotel)