Junior Suite

Junior Suite

Цената започнува од 150€ на вечер

Овој апартман е идеален доколку сакате да имате романтичен излет со Вашиот партнер или имате бизнис патување во регионот, за екстра комфорт.

Апартманот има француски лежај, тоалетна масичка, мини кујна и дневен престој со поглед на градината.


Удобности/услуги

 • Големина од 40 квадратни метри во кои може да се сместат 2 лица + дете
 • Џакузи
 • Мини кујна
 • Дневен престој
 • Мини бар
 • Пространа тераса
 • LCD телевизор со кабловска телевизија
 • Централна климатизација
 • Тоалетна масичка
 • Бежжичен интернет
 • Директна телефонска линија
 • Сеф
 • Фен

Lets be friends, Join our newsletter

--> --> -->