Еднокреветна/Двокреветна супериор соба

Еднокреветна/Двокреветна супериор соба
француски лежај или одвоени кревети

Цената започнува од 60€ на вечер

Супериор едно/двокреветната соба ќе Ви овозможи чувство на комфорт за
Вас и Вашиот партнер. Собата е широка, пространа со релаксирачка и интимна атмосфера.

Собата има француски лежај (или два единечни),
масичка и балкон со директен поглед на езеро или на градината.


Удобности/услуги

  • Минимум големина од 22 квадратни метри во кои може да се сместат 2 лица
  • Пространа тераса
  • LCD телевизор со кабловска телевизија
  • Централна климатизација
  • Тоалетна масичка
  • Безжичен интернет
  • Директна телефонска линија
  • Сеф
  • Мини бар
  • Фен

Lets be friends, Join our newsletter

--> --> -->